Contest -,-

Hai assalamualaikum ;) Contest? Ya contest. Seperti semua orang tahu, aku tak pernah join mana-mana contest. Hahah malas sebenarnya -,- Tapi ekyn siap tag nama aku, ajak join contest. Uwaa ;D Contest apa? Ni haa, hamik kau.

contest best photo of me by Yqnq Ellyana

Ya, contest best photo of me ;) Gaya macam seronok, tapi tak sure lah nak join ke tak ekyn. Asha tak pernah masuk contest, serious ;) Kalau korang nak join, click sini Eceh-,- aku pulak yang promote kat korang haha. Takpa jom join ;)
Smile Make Me Happy

2 Makcik sedang gossip:

UYC said...

klu mnng kasi umar ea adiah nyee hahaha :D

asha said...

Hahah, tak sure lah join ;)

Post a Comment