-> Raya

Assalamualaikum,
     
      Hari ni raya yang ke-16. Huh macam tak percaya je kan. Tapi aku dapat raya seminggu je T.T sebab ada trial. Seminggu tu memang full lah jadual kan hik. Raya pertama, tak pergi mana-mana. Just stay dekat rumah tunggu sanak saudara datang \jadi tuan rumah tahun ni/
     
      Raya kedua, baru pergi jalan raya rumah saudara. Haha rasa lain macam tahun ni. Ramai yang takde-,- Raya ketiga, aku pergi Kedah. Yeah, pergi jemput anak buah aku. Hoho sudah besar itu budak hikhik.
    
      Raya keempat, cadang nak pergi Kolumpoq dengan Shaiy, Ieya semua tu. Tapi tak jadi. So aku pergi berdua je dengan Superman :] Sebenarnya keluar nak pergi tengok The Smurf's tapi cuma berdua je. Tak syok lah kan, so jalan-jalan je. Dapat lah kasut satu sorang hik.
     
       Raya kelima, aku pergi rumah Superman aku. Hoho buat apa? Prepare open house untuk mak mertua hahah \perasan/ Lama jugak lah kat sana. Kemas-kemas rumah :] Pastu dah terlajak raya, pergilah rumah Shaiy dengan rumah Ieja. Hikhok best sangat !
     
        Lepas tu, dah tak best sangat sebab dah fikir nak trial. Sekarang pun masih dalam mood trial T.T Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Tapi ada lagi paper yang tak habis. So GTG now. Bubye :]
  
Assalamualaikum

Smile Make Me Happy

0 Makcik sedang gossip:

Post a Comment